Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı, öğrencisini hayata, sektöre ve üst öğretim kurumlarına hazırlayan; mutlu bireyler yetiştiren; uluslararası kalite standartlarına sahip, dünya ile rekabet edebilen, alanında lider bir okul olmaktır.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; insani, evrensel, milli, demokratik ve ahlaki değerlerle donanmış; sosyal ve kültürel yönden kendini yetiştirmiş; sanatsal duyarlılığı olan; araştıran; ulusal ve uluslararası istihdam yeterliliğine sahip, sağlam karakterli, yaratıcı, yenilikçi ve öz güveni yüksek, sağlıklı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: hazırlanmaktadır

Saatler: Başlangıç:08:40 Bitiş:16:40 Perşembe ve Cuma günleri çıkış saati: 15:50
Isınma: Katı yakıtlı kaloriferli
Yabancı Dil: İngilizce, Rusça ve Almanca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - OKUL 0 266 331 5840

WEB - https://ayvalikotml.meb.k12.tr

Adres - Mithatpaşa Mahallesi 15 Eylül Caddesi / 1.Sokak No 8 Lale adası Ayvalık/BALIKESİR

Otel Odası :176
Kütüphane Kitap Sayısı :1985
Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Turizm alanında büyük bir potansiyele sahip olan Ayvalık´ta, başta Şeytan Sofrası olmak üzere çeşitli doğal güzellikler olmakla birlikte, özellikle eski Rum evleri ve yapılarına dayanan kültür turizmi de gelişmiştir. Özellikle Sarımsaklı Plajları ve Alibey Adası´nda ise deniz turizmi gelişmiştir.[

Ulaşım Ayvalık, İzmir- Bergama üzerinden gelip Truva-Çanakkale- Edirne ve İstanbul karayolu üzerinde, Ege’nin Akdeniz sahil şeridinin başladığı yerde kuruludur. İlçe, karayolu ile İzmir´e 135, Balıkesir’e 127,Çanakkale´ye 167 km mesafede.Batısı tamamen denizle çevrili olan Ayvalık’ın kuzeyinde Burhaniye, doğusunda Bergama, güneyinde ise Dikili bulunmakta.OKULUMUZ CUNDA ADASI ÜZERİNDEKİ LALE ADASINDA BULUNMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık BALIKESİR 127 KM, İlçe merkezine 4 km.dir.