The Break Out City Etkinlikleri

The Break Out City Etkinlikleri

The Break Out City Etkinlikleri

27.01.2021 224

The Break Out City Etkinlikleri

27-01-2021HAYAL ŞEHRİM/ THE BREAK OUT CITY

Hayal Şehrim Covid 19 salgın sürecinde sosyal hayattan uzak kalan öğrencilerimizin Twinspace aracılığıyla bir hayal şehri inşa ederek, bugünlerde yaşadıkları sıkıntılardan bir nebze de olsa uzaklaşmalarını ve yeni insanlar ve kültürlerle tanışarak web 2 araçları ve yaratıcı fikirleri ile hep birlikte oluşturdukları Hayal Şehrinde özgürce vakit geçirmelerini sağlamaktır.

This project of ours aims to enable our students, whoare away from social life due to the Covid epidemic, to establish a new city via twinspace, to distancethem from the trams caused by the epidemic and tomeet new cultures while living freely in the worldthey created.

ABOUT THE PROJECT

Once upon a time... An unidentified microbe invadedthe world. Mankind said "Alas!" futilely, said "Goaway!" hopelessly. People are in their homes... Houses have become our souls. Real dream, dream is in reality... The digital gates of the virtual worldhave given us our job, our vaccine, our education. Wecame together, became one, we became strong. Weturned it over, turned over the time, established thecity of dreams. Let's get out of the door of the realworld and cross the threshold of the "Dream Room" together ...

Bir varmış bir yokmuş...Dünyayı kimliği belirsiz bir mikrop istila etmiş. İnsanoğlu "Vah !" demiş olmamış, "Kışt!" demiş olmamış. İnsanlar evlerinde...Evler ruhumuz olmuş. Gerçek hayal, hayal gerçek içinde...Sanal dünyanın dijital kapıları bize işimizi, aşımızı, eğitimimizi geri vermiş. Biz vardık birlikte olduk, bir olduk, güçlü olduk. Evirdik çevirdik zamanı aştık, hayal şehrini kurduk. Gelin birlikte gerçek dünyanın kapısından çıkıp "Hayal Odası" nın eşiğinden geçelim...Diyerek başlar hikayemiz ve etkinliklerimiz: Öncelikle tüm ortaklar Covid 19 chronicles yarattık.  İncelemek için linke tıklayınız. https://www.ourboox.com/books/covid-19-chronicles-of-the-break-out-city

https://thebreakoutcity.com/ Tüm okulların katıldığı sanal sergi ve projede yer alacak tüm etkinlikleri blog sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Öğrencilerimiz Covid 19'un üzerlerinde yarattığı etkiyi kağıtlara aktardılar.

27-01-2021Kendi avatarları ile kendi karikatürlerini oluşturup hayal ettikleri şehri inşa etmeye başladılar ve Covid 19 üzerine bir hikaye oluşturdular.


27-01-202127-01-202127-01-202127-01-202127-01-202127-01-202127-01-2021