ANADOLU MESLEK PROGRAMINDAN ANADOLU TEKNİK PROGRAMINA GEÇİŞ İLE AKADEMİK DESTEK DERSLERİ SEÇENEKLERİNE GÖRE TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ

01.08.2023 367

Anadolu Meslek Programından Anadolu Teknik Programına geçiş ile akademik destek şubelerinin oluşturulmasına yönelik "Meslekî ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarında Anadolu Meslek Programından Anadolu Teknik Programına Geçiş ile Akademik Destek Dersleri Seçeneklerine Göre Tercih ve Yerleştirme İşlemleri başlamıştır. Başvuru yapmak isteyen 12. sınıf öğrencilerimizin velileri ile birlikte 03 Ağustos 2023 tarihine kadar Okul Müdürlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.

Resmi yazı ve haftalık ders çizelgesi için tıklayınız.

Usul ve esaslar için tıklayınız.

Tercih ve yerleştirme işlemleri takvimi için tıklayınız.

Başvuru yapmaya hak kazanan öğrenci listesi aşağıdadır:

01-08-202301-08-202301-08-2023