2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA 9.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN OKULUMUZA YENİ KAYIT İŞLEMLERİ

07.08.2023 6068

T.C.

AYVALIK KAYMAKAMLIĞI

CUNDA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

Değerli Velilerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz,

Kalitenin adı Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesine hoş geldiniz!

Okulumuzun Yiyecek-İçecek Hizmetleri ve Konaklama-Seyahat Hizmetleri alanlarına LGS tercihiyle; Muhasebe-Finansman ve Büro Yönetimi-Yönetici Asistanlığı alanlarına adrese dayalı tercihle yerleşen öğrencilerimizin kayıtları e-okul üzerinden otomatik olarak gerçekleşmiştir. Muhasebe ve Büro alan seçimleri, okulun ilk iki haftası gerçekleştirilecek olan oryantasyon sürecinden sonra öğrenci tercihine göre yapılacaktır.

Öğrenci dosyasının oluşturulması,  öğrenci bilgi formunun doldurulması, veli açık rıza onayının alınması ve öğrenci seçmeli ders dilekçesinin alım işlemleri için;

14 Ağustos – 2 Eylül 2023 okula müracaat etmeniz gerekmektedir.

Paralı/Parasız yatılılık için Pansiyon başvuruları okul müdürlüğümüze 25 Ağustos’a kadar yapılacaktır. Pansiyon kaydı için gerekli belge ve açıklamalar okul sitesinde belirtilmiş olup aşağıdaki linkten de ulaşabilirsiniz.

Pansiyon kaydı için tıklayınız.

Okul kaydı için tıklayınız.

Okul kıyafetlerimiz aşağıdaki gibidir.

07-08-202307-08-2023