13. eTwinning Ulusal Konferansı Antalya'da Gerçekleştirildi.

13. eTwinning Ulusal Konferansı Antalya'da Gerçekleştirildi.

13. eTwinning Ulusal Konferansı 26-28 Aralık tarihlerinde Antalya'da ATGV tesislerinde gerçekleştirildi. 

Antalya- 13. eTwinning Ulusal Konferansı 26-28 Aralık tarihlerinde Antalya'da ATGV tesislerinde Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesindeki   eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından  gerçekleştirildi. 

Konferansa farklı üniversitelerden akademisyenler, eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi yetkilileri ve farklı illerdeki okullardan konferansa katılmaya hak kazanan ve eTwinnnig'e gönül vermiş öğretmenlerden oluşan 300 kişilik bir ekip katıldı. Balıkesir ilimizden 6 öğretmen bu büyük organizasyona katıldı. Okulumuzdan İngilizce Öğretmenimiz Meryem HACIMAN etkinliğe davet edilmiştir. 

Konferansın 1. gününde, eTwinning gönüllüsü öğretmenler tarafından hazırlanan Stantlarda iyi örnekler sergilendi. eTwinning tanıtım videosu izlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı akabinde, açılış konuşmaları gerçekleştirildi. Daha sonra eTwinning Ulusal Özel Ödülleri töreni gerçekleştirildi. Prof. Dr. Belma Tuğrul tarafından "Kalbe, Akla, Ellere CANSUYU Cesareti vermek" konulu bir seminer gerçekleştirildi. Öğleden sonra Yavuz Yiğit tarafından "Okul Dışı" konulu bir eğitim etkinliği düzenlendi. Hakan Yüzgeç tarafından "Drama İyileştirir" isimli bir çalışma gerçekleştirildi. 

Konferansın 2. gününde ise katılımcılar farklı salonlarda, aşağıda tablo olarak görebileceğiniz, birçok oturumdan oluşan atölye çalışmalarına katıldılar. 

Konferansın 3. gününde, eTwinning Platformundan sorumlu Zühal Kazancı, ESEP Platformu ve Yenilikler konusunda bir bilgilendirme yaptı. İçerik Geliştirme ekibinden Adil Tuğyan ise eTwinning Okulu başvuru Süreci ile ilgili bilgilendirme yaptı. Son olarak sertifika töreninden sonra konferans boyunca yapılan etkinliklerin bulunduğu video hep birlikte izlendi. Kapanış töreni ile birlikte 13. eTwinning Ulusal  Konferansı sona erdi.

Konferansa katılan İngilizce Öğretmenimiz Meryem HACIMAN' a teşekkür eder, başarılar dileriz.

09.01.2023 106

09-01-202309-01-2023